Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Джипо Джипов измести Антоанета Цонева от ДБ

Политика

Джипо Джипов измести Антоанета Цонева от ДБ

Джипо Джипов измести Антоанета Цонева от ДБ - Tribune.bg

Изненадващо от първото място в листата на ПП-ДБ в Разград изпадна на разпознаваемото лице на ДБ Антоанета Цонева. Тя е изместена от общинаря с екзотичното име Джипо Джипов, който на предишни избори бе втори в партийния списък. 

Оказва е, че 37-годишният политик е син на една от най-силните фигури в някогашното СДС от времето на Иван Костов. Това е Никола Николов, станал известен като лидер на кръга „Агнешките главички” в синята партия.

Джипов-младши има впечатляващо CV – в момента е изпълнителен директор на фирма МАТ. Завършил е Природоматематическата гимназия „Ак. Н. Обрешков“ в Разград и строително инженерство в Лондон. Наред със стремителната си кариера, Джипов е баща на 3 деца.

От листите на коалицията ПП-ДБ отпадат още знакови имена  Ивайло Мирчев, Божидар Божанов, както и подалият оставка партиен лидер Христо Иванов.

Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов също не е сред водачите на листи. На този фон “Продължаваме промяната” получава 2/3 от лидерските позиции в листите на ПП-ДБ за предстоящите избори.

Партията води в 20 многомандатни избирателни района, представители на “Да, България” водят в 5, а ДСБ получава три лидерски позиции, като Атанасов е детрониран от върха.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети